Wie zijn wij?

Vérité Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau

Vérité Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, overige kredietvormen, verzekeringen en spaarproducten.

Onafhankelijk advies
Onafhankelijkheid en persoonlijk contact staat bij ons centraal. Wij werken samen met de belangrijkste banken, verzekeraars, spaar- en beleggingsinstellingen in Nederland. Daardoor kunnen wij voor onze klanten aantrekkelijke voorwaarden en tarieven afspreken met deze aanbieders.

Uw persoonlijke situatie en wensen zijn altijd het uitgangspunt bij onze advisering. Aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar de financiële producten die daar het beste bij passen. Wij maken voor u een objectieve analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven en doen u vervolgens een voorstel. Op die manier kunnen wij zo volledig mogelijk aan uw wensen voldoen.

Wat verwachten wij van u?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, moeten wij op de hoogte zijn van uw persoonlijke en financiële situatie. Het gaat dan om aspecten die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.

Daarom verzoeken wij u ons tijdig en volledig te informeren, over eventuele wijzigingen in uw omstandigheden. Denk daarbij aan wijzigingen in uw persoonlijke situatie, zoals geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden en verhuizing. Ook veranderingen in uw financiële situatie, zoals inkomens- of arbeidssituatie.

Toezicht
Onze adviezen vallen onder de wet op het Financieel Toezicht. Daarom staan wij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Wij zijn als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12039992.

Bent u niet tevreden?
Voldoet onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen? Dan horen wij dat graag van u! Dit kan schriftelijk aan Verite Adviesgroep Antwerpsestraatweg 4 4631 NL Hoogerheide of telefonisch via telefoonnummer 0164-251 073.

U kunt uw opmerkingen ook kenbaar maken door het invullen van het reactieformulier dat u vind op onze site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij proberen dan zo snel mogelijk samen met u tot een oplossing te komen.

Mocht dat niet tot tevredenheid lukken, dan kunt u meer informatie krijgen op de website van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD): www.kifid.nl. Op deze site wordt aangegeven hoe en waar u uw klacht kunt indienen. Ons registratienummer bij Kifid is 005979

Contact opnemen

U kunt Vérité Adviesgroep altijd bellen voor een vraag of we kunnen met u een afspraak maken om uw vragen in een gesprek toe te lichten. Voor een snelle vraag kunt u ook het contactformulier hieronder gebruiken.

Wat vinden vinden klanten van Vérité adviesgroep

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor Vérité adviesgroep, daarom vragen wij onze klanten om bij een onhafhankelijke partij als Google een review achter te laten.

 • Johan en Mary

  Wij hebben bij Donja onze verzekeringen afgesloten en zij heeft bemiddeld voor een nieuwe hypotheek. Wij zijn vakkundig en vriendelijk geholpen, niets is haar vreemd en te veel. Wij zijn dan ook over haar adviezen en persoonlijkheid zeer tevreden.

 • Daniel

  Zit al jaren met grote tevredenheid bij Vérité Adviesgroep. Donja is een zeer betrokken en een uitermate kundige adviseur. Het is zeer prettig om 1 persoon te hebben voor al mijn financiële zaken en verzekeringen, ook zeer prettig is het persoonlijk contact wat voor veel vertrouwen zorgt.

 • Andre en Kelcey

  Na meerder malen gebruik te hebben gemaakt van Donja haar services, kunnen wij oprecht zeggen dat je geen betere hypotheek adviseur/ financieel adviseur zal vinden dan haar. Dank je wel Donja , you’re the best!

 • Roy

  Vérité Adviesgroep is een super bureau waar de klant op nummer 1 staat! Geen vraag is te gek en voor veel is er een oplossing. De samenwerking is prettig en voelt heel vertrouwd. Ben er al jaren klant en zou niets anders willen!

 • Susan

  Donja is al jaren mijn persoonlijke adviseur op gebied van verzekeringen. In heet begin hebben we mijn situatie uitgeplozen en zij zocht dan naar de best passende polissen (die ook worden geüpdatet). Gepassioneerd duikt ze erin. Eerlijk duidelijk en snel. En altijd bereikbaar. Daar heb je wat aan.

 • Miranca Kmmel

  Zijn altijd bereid te helpen, komt aan huis om te helpen met belastingaangiften. Neemt echt de tijd om alles grondig uit te zoeken, Zoekt naar de beste verzekering voor de scherpste premie. Is altijd bereikbaar (ook niet onbelangrijk). Al met al zeer tevreden over Vérité Adviesgroep.