Particulieren

Uw verzekeringen
eindelijk goed geregeld?

Bij Vérité Adviesgroep is dat niets bijzonders. Ik wil u graag helpen en ondersteunen bij uw verzekeringen, financieringen en hypotheken. Uw wensen zijn het uitgangspunt van het advies. U als klant staat centraal. Door het groot aantal maatschappijen heeft u volledige keuzevrijheid.

Hoe kan ik u van dienst zijn? Vraag het vrijblijvend!

Wat vinden vinden klanten van Vérité adviesgroep

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor Vérité adviesgroep, daarom vragen wij onze klanten om bij een onhafhankelijke partij als Google een review achter te laten.

 • Johan en Mary

  Wij hebben bij Donja onze verzekeringen afgesloten en zij heeft bemiddeld voor een nieuwe hypotheek. Wij zijn vakkundig en vriendelijk geholpen, niets is haar vreemd en te veel. Wij zijn dan ook over haar adviezen en persoonlijkheid zeer tevreden.

 • Daniel

  Zit al jaren met grote tevredenheid bij Vérité Adviesgroep. Donja is een zeer betrokken en een uitermate kundige adviseur. Het is zeer prettig om 1 persoon te hebben voor al mijn financiële zaken en verzekeringen, ook zeer prettig is het persoonlijk contact wat voor veel vertrouwen zorgt.

 • Andre en Kelcey

  Na meerder malen gebruik te hebben gemaakt van Donja haar services, kunnen wij oprecht zeggen dat je geen betere hypotheek adviseur/ financieel adviseur zal vinden dan haar. Dank je wel Donja , you’re the best!

 • Roy

  Vérité Adviesgroep is een super bureau waar de klant op nummer 1 staat! Geen vraag is te gek en voor veel is er een oplossing. De samenwerking is prettig en voelt heel vertrouwd. Ben er al jaren klant en zou niets anders willen!

 • Susan

  Donja is al jaren mijn persoonlijke adviseur op gebied van verzekeringen. In heet begin hebben we mijn situatie uitgeplozen en zij zocht dan naar de best passende polissen (die ook worden geüpdatet). Gepassioneerd duikt ze erin. Eerlijk duidelijk en snel. En altijd bereikbaar. Daar heb je wat aan.

 • Miranca Kmmel

  Zijn altijd bereid te helpen, komt aan huis om te helpen met belastingaangiften. Neemt echt de tijd om alles grondig uit te zoeken, Zoekt naar de beste verzekering voor de scherpste premie. Is altijd bereikbaar (ook niet onbelangrijk). Al met al zeer tevreden over Vérité Adviesgroep.