Wat doen wij?

Vérité adviesgroep
kan u van dienst zijn met

Het adviseren en bemiddelen van zowel particulier als zakelijk voor wat betreft uw hypotheek, schadeverzekeringen en vermogensopbouw. Bij Vérité Adviesgroep bent u hiervoor aan het juiste adres.

Hypotheken

Als u een huis wilt kopen, denkt u aan een hypotheek. Logisch, want dan pas ontstaat de behoefte aan dit product. Maar ook in andere situaties is het verstandig om uw hypotheek onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld als u wilt verbouwen, aanbouwen, verduurzamen, overwaarde wilt benutten. Of als u een hoge rente betaalt. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

Verzekeringen

Vérité Adviesgroep heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van particuliere verzekeringen. Uw wensen zijn voor mij het belangrijkst. Na de inventarisatie, waarin uw situatie zorgvuldig wordt geanalyseerd bespreken we samen de risico’s en uw behoefte aan afdekking hiervan. Daarna praten we pas over verzekeringen.

Meer informatie

Zakelijk

Adviseren bij al uw bedrijfsverzekeringen, werknemersverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. U als ondernemer kunt u bezighouden met uw bedrijf, terwijl ik u de kennis en ondersteuning bied door middel van een pakket maatregelen en verzekeringen, afgestemd op uw behoefte en wensen.

Meer informatie

Particulieren

Bij Vérité Adviesgroep is dat niets bijzonders. Ik wil u graag helpen en ondersteunen bij uw verzekeringen, financieringen en hypotheken. Uw wensen zijn het uitgangspunt van het advies. U als klant staat centraal. Door het groot aantal maatschappijen heeft u volledige keuzevrijheid.

Meer informatie